Follow my blog with Bloglovin
| 1 yorum

Doğum günü Hediyeleri


Sevgiliye, eşe, kız arkadaşa, erkek arkadaşa, anneye kısacası hayatımızın herhangi bir zamanında güzel paylaşımlarda bulunduğumuz bize değer veren, bizim değer verdiğimiz tüm sevgi insanlarına en güzel doğum günü hediyeleri, sevgiliye sürpriz doğum günü fikirleri neler olabilir? Bugün bunu yazalım, önerilerimizi paylaşalım istedim sizlerle. Umarım Google aramalarında doğum günü fikirleri arayışında olanlarınız bu yazımla karşılaşırlar. Ve tabi ki karşılaşanlar lütfen düşüncelerini bizimle paylaşmak için aşağıya yorum bırakmayı unutmasınlar.

Doğum günümüzü bilerek uyandığımız tamamen biz özel o gün. Günün sevinci, heyecanı, ileri saatlerde yaşanacak doğum günü sürprizleri ilk dakikalardan itibaren kendini göstermeye başlar. Günümüzde sağ olsun sosyal medyanın da duyarlı davranışı sayesinde sevdiklerimiz hatta sevmediklerimizden bile gelen doğum günü mesajları ile güne başlarız. Bütün gün tebrikler devam eder. Ardından ofiste sevgili patronumuz ve arkadaşlar arasında ufak bir doğum günü pastası ile kutlamalar başlar. Eve, ofise sevdiklerimiz en sevdiğimiz çiçekleri göndererek bizi şımartmaya devam ederler. Renkleriyle insanı büyüleyen, enerji veren, kendimizi yeniden doğmuş gibi hissettiren doğum günü çiçekleri, o müthiş kokuları ile odamızı doldurunca bugün hiç bitmesin isteriz. Bu arada yılın 12 ayına ait hangi ay doğdu iseniz o ay doğanların doğum günlerini sembolize eden çiçekler vardır. Acaba sizin doğduğunuz aya ait doğum günü çiçeği hangisi diye merak edenleriniz için kısa kısa da olsa paylaşarak merakınızı gidermek istiyorum. Hatta yakın zamanda sevgiliye doğum günü sürprizi yapmak isteyenler için çok anlamlı bir paylaşım olacak. Bu konuyu sakın atlamayın derim. Çünkü bayanları mutlu etmek o kadarda kolay değil. Bazı şeyleri çok ince düşünmeniz beklenir hep.

  

Aylara Göre Doğum Günü Çiçekleri


Ocak

Ocak ayının doğum günü çiçeği Karanfil, aşk, gurur, güzellik, farklılık ve cazibeyi sembolize eder.

Şubat

Şubat ayının doğum günü çiçeği Süsen,  inanç, bilgelik ve umudu ifade eder.

Mart

Mart ayının doğum günü çiçeği Fulya, verilen kişinin tatlılığını ve sevecenliğini sembolize eder.

Nisan

Nisan ayının doğum günü çiçeği Papatya, alçak gönüllülük ve sadeliği sembolize eder.

Mayıs

Mayıs ayının doğum günü çiçeği Vadi Zambağı, uysallık, saflık, iffet ve nezaketi ifade eder.

Haziran

Haziran ayının doğum günü çiçeği Gül, aşk ve minnettarlığı sembolize eder.

Temmuz

Temmuz ayının doğum günü çiçeği Hezaren Çiçeği, hafifmeşreplik ve keyifliliği sembolize eder.

Ağustos

Ağustos ayının doğum günü çiçeği Glayöl, anma ve hatıraları sembolize eder.

Eylül

Ekim ayının doğum günü çiçeği Yıldız Çiçeği, sabır ve titizliği ifade eder.

Ekim

Ekim ayının doğum günü çiçeği Aynısafa Çiçeği, onurlandırmayı ifade eder.

Kasım

Kasım ayının doğum günü çiçeği Kasımpatı, şefkat, arkadaşlık ve gizli aşkı ifade eder.

Aralık

Aralık ayının doğum günü çiçeği Nergis, yeniden doğuş, itibar, saygı ve karşılıksız sevgiyi sembolize eder.

Evet, sevgiliye doğum günü hediyeleri ve yapacağınız sürprizleri planlarken, ilk önce yukarıdaki bilgileri dikkate alarak doğum günü çiçeğinizi bir kenara hemen not alın. Doğum günü sevdiğimiz kişilere onların bizim için özel ve değerli olduklarını göstermek için kutlanan bir gelenektir. Sizde sevdiklerinize bunu en güzel şekilde ifade etmek için en anlamlı ve güzel doğum günü hediyeleri fikirleri arasından sadece ona özel olduğunu hissettirmek için kişiye özel hediyeler alternatiflerinden tercih ederek hediyeniz ile fark yaratabilir yıllarca hatırda kalabilirsiniz.  

Hiçbir zaman hediyenizin maddi boyutu önemli olmasın. Sevdiklerinize ya da sevgiliye manevi hediye yahut ucuz hediye vermek sevginizin ölçütü asla olamaz. Kişi için hatırlanıp, değer verildiğini hissetmek önemlidir her zaman. Can Yücel’ in bir şiirinde dediği gibi “Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana...”



Doğum Günü Hediyeleri














1 yorum:

  1. sevdiklerinizin havasını değiştirecek kristal tuz üzerine işlemeli hediyelik ürünler alternetif olabilir.tuz bulunduğu ortamda eksi iyon yayar.

    YanıtlaSil