Follow my blog with Bloglovin
| 3 yorum

Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri


Bayan Sevgiliye Hediye


Kız arkadaşa yeni yıl hediyesi veya bayan sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak bu sefer değerli ve kalıcı bir hediye olması açısından takı almayı düşünüyorsanız, bu o kadar da basit değil. Hediye vereceğiniz bayanın zevkini, tarzını, altın veya gümüş takı modellerinden hangisi ona hitap ediyor, bunları bilmeniz gerekiyor en başta.

Hediye seçimi yaparken yaşa, sosyal hayata, fikre, konuya göre en iyi takı seçimini yapmalısınız. Takı birçok materyalden yapılabilir. Mesela, cam, boncuk, deniz kabuğu, değerli veya değersiz taşlardan olabilir. Kadının taktığı takı onun kişiliğini, tarzını ortaya koyar. Boynuna taktığı zarif bir kolye o bayanın zevkini de gösterir, aynı zamanda. Günlük kullanımda çokta abartılı olmayan takılar tercih etmeliyiz. Ama en yakın arkadaşımızın düğünü, davetli olduğunuz bir kokteyl yani özel zamanlar için mutlaka şık bir takı seti mücevher kutunuzda bulunmalı ki, o günün en dikkat çeken şık bayanı siz olun. Abiye kıyafetle hangi takılar güzel olur? Hangi saç modeline, nasıl küpe takmalı? Mevsime göre kullanılabilecek takılar nasıl olmalı? Gibi birçok soru sorulabilir almak istediğimiz takı ile ilgili. Dünyanın en güzel takısına sahip olsanız da bulunduğunuz ortam ve kıyafete uygun olmayan bir takı tüm güzelliğine rağmen ilgi çekici ve şık olmaktan çıkıp çirkin bir hal alabilir. Yani takıyı sadece takmak değil onu her durumda en iyi taşımak önemlidir ki, o zaman tarzınız ve farkınız ortaya çıkar. Büyük küpeler kullanıyorsanız saçlarınız açık olmalı, toplu bir saç modelinde ise küçük küpeler daha uyumlu durur. Kıyafetinizde metal bir parça var ise kullanacağınız takılarınızın da bu parçaya uyumlu olması büyük önem taşır.  Taşlı bir takı seti kullanacaksanız elbiseniz düz ve sade bir tarzda olmalı. Birde her burcun kendine ait uğur getiren değerli taşları vardır. Üzerinizde burcunuza uygun taşa ait bir takıda taşıyabilirsiniz. Kadınlar daha çok hem göze hitap eden hem de giyecekleri kıyafetle kombine edebilecekleri takıları seçerler.

Takı, bayanların şıklığını tamamlayıcı en önemli aksesuarıdır. Sevgililer günü için, en risksiz hediye seçimi takı setleri ile bayan sevgiliyi mutlu etmeniz garanti diyebilirim. Özellikle kolye, bileklik, küpe, yüzük vb. ürünler kadınların en çok tercih ettikleri takı çeşitleridir. 



Bayan Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyeleri


Bayan Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyeleri Bayan Hediyeleri Sevgiliye Romantik Hediye Pırlanta Kolye En Güzel Sevgililer Günü HediyesiEn İyi Sevgililer Günü HediyeleriKişiye Özel HediyelerBayana Hediye, Takı ModelleriYıl dönümü Hediyesi, Bayan HediyeSevgiliye Doğum Günü HediyeleriSevgililer Günü Hediyesipırlanta yüzükAşkım Kolyepırlanta kalp yüzük

 SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ  için  tıklayınız..

3 yorum:

  1. Sevgilinizi şaşırtmak isterseniz farklı alternatifler deneyin.örneğin kimsede olmayan tarz olacak belki basit ama etkili.mesela şu ürünlere bayılıyorum http://cankirituzlambacisi.com/yuzey-islemeli-tuz-lamba-modelleri.html

    YanıtlaSil
  2. bilgi için teşekkürler güzel bir makale olmuş, site de çok güzel

    YanıtlaSil