Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Yılbaşı Hediyeleri

yılbaşı hediyeleri
31 Aralık 2014 Çarşamba gecesi eski yılı uğurlayıp, yepyeni bir yılı 2015 yılını karşılamanın heyecanını yaşayacağız. Yeni yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar, yeni bekleyişler demek… Havanın bile yeni heyecanına kapıldığı, o beklenen güne haftalar kala her yeri yeni yıl heyecanı sarmaya başladı bile. Her yeni yılda olduğu gibi sokaklar, vitrinler, alış veriş merkezleri süslendi, caddeler ışıklandırılırdı, üzeri hediye paketleriyle ve yanıp sönen ışıklarla süslü çam ağaçları, mağaza önlerinde kırmızı giysileri, şapkaları ve beyaz sakallarıyla duran Noel Babalar insanları büyülemeye başladı. Süper marketlerde içi türlü türlü yiyecek, içecek, çikolata dolu süslü yılbaşı hediye sepetleri sürpriz yapacağı yere gitmeyi bekliyor. Evlerimizdeki çam ağaçları ise, süslenip çoktan yerlerini aldılar bile. Bunun yanında birde sevdiklerimize yapacağımız yılbaşı sürprizi, sevgiliye, eşe yılbaşı hediyeleri, çocuklara sürpriz yılbaşı hediyeleri ne alınabilir? Sorularına da bu bütün ihtişamıyla yılbaşına hazırlanmış mekanları gezerken cevap aramaya başladınız. Şimdiye kadar belki kafanızdaki armağanı bulamadınız. Belki bütçenize uygun hediyeyi ya da sıradan hediyelerin yerine bu sefer farklı olsun dediğiniz hediyeyi hala bulamadınız. Sevdiklerinize yılbaşı gecesi armağan edeceğiniz yeni yıl dileklerinizi içinde barındıracak hediyenizin ucuz- pahalı hediye olması kesinlikle ilk önceliğiniz olmasın. Ucuz ve küçük hediyelerle de en güzel mesajları verebilir onlara mutluluk armağan edebilirsiniz unutmayın. Aslında sevgiliye, sevdiklerimize verebileceğimiz en güzel hediye, onlar için ayırdığımız zamandır.

Yeni bir yıla belki yalnız girecekler var, umutları aradığı sevgiyi bulmak belki de. Güzel bir birliktelikleri olanlar ise unuttukları güzel anılarını canlandırıp, ilişkilerini daha güzel günlere taşımak için bir kez daha gözden geçirecekler. Aslında herkesin ortak bir noktası var, o da mutlu olmak. Kimisi küçük, kimisi büyük dileklerde bulunurken, kimisi de bir milli piyango bileti ile yepyeni bir hayata yelken açmanın hayalini kuruyor. Biz bugün siz değerli okuyucularımıza erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınabilir? Ya da bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır?  Aslında yeni yıl hediyesi postaneden yollanan bir kart, kar tanesi desenli bir çorap veya size özel alınmış bir yılbaşı çikolatası, bundan 5-10 yıl önce belki de sadece bunlarla sınırlıydı. Ama gene de çok güzellerdi. Sevdiklerimizi mutlu etmenin yolu onları iyi tanımak, zevklerini, kişisel hobilerini iyi bilmekten geçer. Erkeğe diğer özel zamanlarda olduğu gibi yeni yıl hediyesi seçmekte de zorlandığınızı biliyoruz. Bizce yılbaşında bir erkeğe hediye edebileceğiniz alternatiflerden en anlamlısını kişiye özel hediyeler oluşturmaktadır. Kişiye özel gömlek, kişiye özel cüzdan, kişiye özel çakmak gibi mesela. Bayana hediye alternatifine gelirsek bu grupta tabii ki yelpaze oldukça geniş. Bayan kolye, bayan yüzük, romantik hediyeler, çiçekler, çikolatalar… Evet, bizlerde sizin gibi yeni yıl heyecanına kapıldık ve elimizden geldiği kadar erkek ve bayan için hediye kategorilerini ayrıştırarak 2014 yılbaşı hediyeleri önerilerimizi aşağıda bir araya toplamaya çalıştık.

Yeni yıl herkese sağlık, mutluluk getirsin. Sevgiler çok olsun. Yeni yılınız güzelliklerle dolu olsun.




YILBAŞI HEDİYE SEPETLERİ


yılbaşı hediye sepetleriuygun yılbaşı hediye sepetleri sevgiliye yılbaşı hediye sepetiyılbaşı hediye sepeti

Yeni yıl denilince akılla neler gelir, yılbaşı sofrası, çam ağaçları, süsler, ışıklar, yeşiller, kırmızılar işte aklınıza gelen tüm bu ürünler Yılbaşı Hediye Sepetleri ile evinize gelecek. Sevgiliye yılbaşı hediye sepeti göndererek onu çok şaşırtabilir ve hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Ekonomik yılbaşı hediye sepetleri ya da kurumsal yılbaşı hediye sepetleri alternatiflerinden ise istediğinizi ister yılbaşında sevdiklerinize hediye edin, isterseniz de Yılbaşı Hediye Sepetleri ile yeni yılda kendinizi şımartın.


ERKEĞE YILBAŞI HEDİYESİ


kişiye özel hediye erkek hediye erkek sevgiliye hediye
erkeğe yılbaşı hediyesi kişiye özel hediyeler

Erkekler için yılbaşı hediye fikirleri içerisinde özellikle kişiye özel hediyelerden tavsiyelerde bulunmaya çalışıyoruz. Kişiye özel hakiki deri erkek el çantası, kişiye özel isim yazılı deri cüzdan modelleri hem şıklığı hem de hakiki deri olma özellikleriyle mükemmel bir hediye seçimi olacaktır. Erkeğin yanında taşıdığı cüzdan, cep telefonu gibi tüm özel eşyaları kendi ismine özel üretilmiş el çantası içerisinde olacak. Kişiye Özel Hakiki Deri Erkek El Çantası, erkeğe alınabilecek yılbaşı hediyelerinden en özeli bizce. Birde bu çantanın içine günlük yaşamda en çok kullanılan Kişiye özel isim yazılı deri cüzdan çok yakışacak. Erkeğe yılbaşı hediyesi olabilecek bu çok şık ikiliyi sevdikleriniz fazlasıyla hak ediyor.

Kişiye özel gömleğin yakasına sevgi mesajınızı, kol manşetlerine ve ceplerine armağan edeceğiniz kişinin isim ve soy isim baş harflerini yazdırabilirsiniz. Herkesi kıskandıracak cinsten olan bu hediye ile aynı zamanda bütün bir yıl boyunca sizi hatırlatacak anlamlı ve özel bir hediye vermiş olacaksınız. Bir erkeğe hediye olarak düşünebileceğiniz en güzel yılbaşı hediyesi alternatifi Kişiye Özel Gömlek ile ona verdiğiniz değeri bir kez daha göstereceksiniz.


ROMANTİK YILBAŞI HEDİYELERİ


yılbaşı hediyesi, romantik hediyeler bayan kolye kişiye özel yılbaşı hediyeleri
romantik yılbaşı hediyeleri sevgiliye yeni yıl hediyesi

Sevgiliye yılbaşı hediyesi, üzerinde bulunan iki  sevgili ve ellerinde tutukları balonlar çok sevimli. Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Balonlu Yastık sevgilinize verebileceğiniz en romantik yılbaşı hediyeleri arasında. Üzerinde fotoğraflarınızın bulunduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Balonlu Yastık ile bütün bir yıl sevgili uyanmak çok güzel olacak.

Hem melek hem de altın bir kalbi olan sevgilinize verilebilecek en güzel yeni yıl hediyesi  Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye olacaktır. 0,02 ct Pırlanta, 14 ayar altınla kaplanmış ve sertifikalanmıştır. 

Büyüyen Kristal, 8 farklı mesaj içeren kristallerden size uygun olanı seçip sevdiklerinize en güzel dilekleri gönderebilirsiniz. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen bir kristalin gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak bu ilginç hediyeyi sevdiklerinize vererek onları çok mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda tıpasına takılı renk değiştiren LED ile birlikte kristale nasıl bir etkide bulunduğunu görünce çok şaşıracaksınız.


KIZ ARKADAŞA YILBAŞI HEDİYESİ


sevgiliye yılbaşı hediyeleri yeni yıl hediyeleri 2014 ajanda kız arkadaşa hediye sevgiliye ilginç hediyeler sevgiliye hediye

Kız arkadaşa yılbaşı hediyeleri, kişiye özel kartvizitlik ve ayna seti, kelebek ayna saat, kişiye özel 2014 organizer ajanda en güzel seçenekler arasında.

Yılbaşı gecesi evinizde misafirlerinizi şaşırtacak en ilginç tablolar ile karşınızdayız. Üzerinde yanıp yanım sönen ışıklarıyla Işıklı Tablolar duvarlarınıza hareket getirecek.

Kağıttan yapılmış basit bir maket görünümündeki Magic Tree’nin dibine kutunun içinden çıkan özel suyu döküyorsunuz. Arkanıza yaslanıp izlemeye başlıyorsunuz. Önünüzdeki 6 saat boyunca Sihirli Ağacınız büyük bir değişim geçirirken hayrete düşeceksiniz.

 SEVGİLİYE YILBAŞI HEDİYESİ  için  tıklayınız..
 
 BAYAN SEVGİLİYE HEDİYE FİKİRLERİ  için  tıklayınız..

0 yorum: