Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Sizce, sevgiliye doğum günü hediyesi ile gözünüzün başka kimseyi görmeyen tek aşkınıza, sevgilinize iyi ki doğdun, iyi ki varsın, demenin en farklı ve özel hali nasıl olmalı? Bayan ya da erkek sevgiliye doğum gününde onu çok şaşırtacak duygulandıracak, heyecanlandıracak en güzel doğum günü hediyeleri hangisi olmalı? İlginç sıra dışı bir hediye mi? Farklı değişik bir hediye mi? Yoksa anlamlı bir hediye mi? Onun için en uygun doğum günü hediyesi hangisi olmalı?

Durun, panik yapıp ne alacağım derdine düşmeyin hemen. Tabii ki değer verdiğiniz sevgilinize klişeleşmiş hediyelerin dışında en özel hediyeyi vermelisiniz. En güzel doğum günü hediyesi sevginizi ifade eden anlamlı hediyelerdir. Sevgiliye doğum günü hediyeleri alternatiflerinden kişiye özel olanları seçmelisiniz ki hediyeniz eşsiz ve benzersiz olsun. Sevgili, eş, arkadaş özel günlerde şımartılmak ister. Bu yüzden o günün en tatlı sürprizi, doğum günü pastası mutlaka önceden ayarlamayı unutmayın. Doğum günü hediyesi bakarken erkek ya da kadın sevgilinizin burç özellikleri size yardımcı olabilir. Burçlar sevdiğinizin karakterini, kişiliğini, sevdiklerini tahmin etmenizde ve en güzel doğum günü hediyeleri arasından ona en uygun hediyeyi vermenizde yardımcı olabilir. Bazı burçlar sadelikten, bazı burçlar abartıdan hoşlanırlar.  Bu tip ufak ip uçları sayesinde beklide en anlamlı doğum günü hediyesini vermiş olacaksınız. Hediyenizin içine mutlaka özel bir not iliştirin. Sevgi sözcüklerinin, iyi dileklerin bulunduğu bu notlar en az hediyeler kadar mutlu eder sevgilinizi. Özellikle bayan sevgili bu küçük notları uzun yıllar saklayacaktır emin olun. İnsanlar doğum günlerinin sadece onlara özel olmasını isterler. Örneğin bir kadına hediye olarak seçtiğiniz bir ev eşyası onu büyük bir ihtimalle mutlu etmeyecektir. Çünkü o hediyesinin sadece onu düşünerek alınmasını ister. Bunun için hediye seçerken özellikle kadınlar için, kişiye özel hediye alternatiflerinden ya da çok özel tasarlanmış takılardan değerlendirerek yaparsanız eminim sonuç tahmininizden de çok güzel olacaktır.

İlk nefes aldığımız, hayata merhaba dediğimiz ilk gün, doğum günümüz. Herkes aynı doğdukları gün gibi ilgi, sevgi görmek, hatta pamuklar içinde sarmalanmak ister. Bir günde olsa, masallardaki prens ya da prenses olmak geçer içlerinden. 

Oldu ki bu ufak araştırmalara ayıracak fazla vaktiniz yok. O zaman her ihtimale karşı aklınızda bulunsun diye, sevgiliye en özel doğum günü hediyeleri ile ilgili birkaç öneride bulunmak istiyorum. Bence, bu günü özel kılacak bayan sevgiliye ya da erkek sevgiliye, en farklı ve harika hediyeyi bulabilirsiniz.  



Sevgiliye Özel Doğum Günü Hediyeleri




sevgiliye yüzük  sevgiliye hediye ayna, bayana hediye bayan sevgiliye hediye çikolata aşkıma hediye fantazi



Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi


TEK TAŞ KUPA BARDAK 


Sevgiliye doğum günü hediyesi çok şık bir hediye vermeye ne dersiniz? Hediye kutusunu açtığında tek taş yüzük gibi gözükecek 2 carat cup, heyecanla kutudan çıkarıldığında esprili tarafı görünecek. Tek taş kupa bardak bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi ile artık sevdiğiniz içeceklerini büyük bir zevkle içecek.

MANYETİK KALP FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ

Sevgiliye Hediyeler


İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM ŞEKERLEMELERİ

Sevgiliye Hediye

Sevgilime doğum günü hediyesi "İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM" demenin en güzel yolu bu şekerlemelerden mutlaka armağan ederek tatlı bir sürpriz yapmalısınız. Çünkü sizin sevgiliniz bunu hak ediyor. En güzel doğum günü mesajlarının yer aldığı çikolata kaplı drajeler ve bonbon şekerlerin tadı ömür boyu aklınızdan hiç çıkmayacak.

PIRLANTALI KELEBEK KOLYE

sevgililer Günü Hediyesi

Bayan sevgiliye yıl dönümü hediyesi arayışlarında iseniz Divas Pırlanta Kelebek Kolye ile sevgilinizi o özel günde çok mutlu edebilirsiniz. Hangi bayan bu tarz bir hediye ile mutlu olmaz ki. Kelebeklerin ömrü kısadır ama sizin hediyeniz uzun yıllar kalıcı olacak, sevdiğiniz boynundan hiç çıkarmak istemeyecek. Aynı zamanda eşe, kız arkadaşa hediye edebileceğiniz 925 ayar Divas Pırlanta Kelebek Kolye şık hediye kutusu içinde pırlanta sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.


Bayan Sevgiliye Yıl Dönümü Hediyeleri  Sevgiliye Romantik Hediye Pırlanta Kolye En Güzel Sevgililer Günü HediyesiEn İyi Sevgililer Günü Hediyeleri 



sevgililer günü hediyesi sevgililer günüsevgiliye hediyesevgili hediyesi 14 şubat hediyeleri 14 şubat hediyesi 2015 hediyeleri eşe hediye bayana hediye segililer günü hediyesi erkeğe hediye erkek hediye bayan hediye sevgiliye hediyeler sevgililer günü kız arkadaşa hediye sevgiliye hediye fikirleri hediyeler


İKİ HARF YAZILI SONSUZLUK KOLYE

Yıl dönümü Hediyesi, Bayan Hediye

KİŞİYE ÖZEL KALEM ÇAKMAK SETİ

Öğretmenler Günü Hediyesi, Erkeğe Hediye

Öğretmene hediye, babaya, erkek arkadaşa hediye edilebilecek şıklığına şıklık katacak sadece ona özel bir kalem ve çakmak. Kişiye özel kalem çakmak seti bir adet siyah pilot, bir adet mavi tükenmez kalem ve bir adet çakmaktan oluşmaktadır. Her birinin üzerinde sahibinin isim ve soy ismi de yazılı olunca görenleri kıskandıracak cinsten bir hediyeye dönüşüyor. Şık kutusu içindeki set çok uygun bir öğretmenler günü hediyesi olabilir.

ŞİRİNLER KİTAP TUTUCU

Hediye, Çocuklara Hediye

KİŞİYE ÖZEL İSİM YAZILI KALP BİLEKLİK

Kız Arkadaşa Hediye, Doğum Günü Hediyesi

KALP KUTUDA FOTOĞRAFLI ÇİKOLATALAR

Romantik Hediyeler

Sevgiliye, eşe ya da kız arkadaşa aşkınızı anlatmanın, sevginizi göstermenin en güzel hali Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar diyebilirim.Sevgilinize sevgililer günü, eşinize evlilik yıl dönümü için adreslerine göndererek ayaklarını yerden kesebilirsiniz. Çünkü bunlar sadece çikolata değil sevdiğinizle birlikte çekilmiş sizin fotoğrafınız var. Özel kadife kalp kutusu üzerinde ve çikolata paketlerinin üzerinde istediğiniz fotoğrafın yer aldığı bu hediye aşk dolu.

SEVGİLİYE ÖZEL CAM DUVAR SAATİ

Yeni Ev Hediyesi

Üzerinde sevgilinizle, nişanlınızla ya da kız arkadaşınızla birlikte çekilmiş en güzel fotoğrafınızın yer aldığı Sevgiliye Özel Cam Duvar Saatinde iletmek istediğiniz özel mesajınız, kalpler ve isimlerinizle tamamen size özel aşk dolu bir saat. Sevdiğinizi görmek için buluşma saatini beklerken artık bir taraftan da özleminizi hafifleteceksiniz. İster kendi odanızda, ister sevgilinizin evinde çok şık ve anlamlı duracak bu hediye sevgililer günü hediyesi olarak aklınızda bulundurun.


HİMAYALA TUZ LAMBASI

Ev Hediyesi

Çağımızda artık hepimizin evinde, iş yerin de bulunması gereken bulunduğu ortamın havasını değiştiren, konsantrasyonu arttıran, radyasyonu azaltan himayala tuz lambasını ister kendinize ister sevdiklerinize hediye olarak götürün. Natural Salt Lamp havaya negatif iyon veren çok özel bir gece lambasıdır. Himayala tuz lambası ortamda oluşturduğu loş ışığın yanı sıra sizi dinlendirir, huzurlu bir ortam yaratır.


MİNYATÜR SAATLER   

kol saati


EROTİC KALP

Özel Hediyeler

KİŞİYE ÖZEL METAL SİGARA TABAKASI

Erkek Sevgiliye Hediye, Babalar Günü Hediyesi

RÜZGARDA SÖNMEYEN İSME ÖZEL METAL ÇAKMAK

Erkek Sevgiliye Hediye

SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ....

Bayan Sevgiliye Hediye, sürpriz Hediye

KİŞİYE ÖZEL LED IŞIKLI AKRİLİK USB BELLEK

Hediye, Ofis Hediyesi, Öğretmenler Günü Hediyesi

Kişiye Özel Led Işıklı Akrilik USB Bellek gibi şık ve teknolojik bir hediye size de sevdiklerinize de çok yakışır. Üzerine sahibinin ismi kalıcı bir şekilde kazınarak hediye vereceğiniz kişiye özel hale getirilen 4 GB  akrilik USB bellek aynı zamanda kullanırken de etrafına mavi bir ışık yayıyor. Erkek arkadaşa hediye olabileceği gibi öğretmenler günü hediyesi olarak da çok ideal bir hediyedir.

SEVİMLİ AYICIĞIN DOLU DOLU SENİ SEVİYORUM MESAJI

Sevgililer Günü sürprizi, Sevgilime Hediye


SEVGİLİYE ÖZEL KALPLER SATEN YASTIK

Yılbaşı Hediyesi


KİŞİYE ÖZEL AŞK FERMANI

Yıl dönümü Hediyeleri

Bu anlamlı yıl dönümü hediyesi ile aşkınızı duymayan kalmayacak. Sevgilinizin  ve sizin isminizin yazılı olduğu, size ait aşkınızı anlatan kelimelerin ve sizin için özel o güzel tarihin yazılacağı kişiye özel aşk fermanı ile sevgilinize, eşinize aşkınızın büyüklüğünü gösterin.

KİŞİYE ÖZEL KALP KUTUDA 99 PARÇA PUZZLE

puzzle



  ERKEK SEVGİLİYE HEDİYE  için  tıklayınız.. 

 
SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ  için  tıklayınız..

0 yorum: