Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi
Sevgiliye, eşe en romantik yıl dönümü sürprizi ve yıl dönümü hediyesi olabilecek onlarca evlilik yıl dönümü hediyeleri arasından o anın büyüsüne yakışacak en duygu yüklü ve en romantik hediye nasıl olmalı? Yoksa birinci evlilik yıl dönümü kutlamanız mı? Evlilik iki kişilik bir yolculuk, bu yolculuk emek ister, paylaşmak ister. Birde ara sıra küçük tatlı sürprizlerle tazelenmek ister. 
 
Hayalinizdeki sevgiliyi bulup, onunla en güzel anları yaşamak, bir ömür boyu birlikte olabilmek için, mutlu bir yuva kurabilmeyi düşlediniz hep. Gerçek aşkı bulduğunuza inandığınızda, onu kaybetmemek için elinizi çabuk tutup evlenme teklifini ettiniz. Sevgiliniz içinde, siz artık hayatının merkezi olmuştunuz ve EVET cevabını aldınız. Hemen nişanlandınız. Nişanlılık dönemi aslında en kritik dönem, sevgiliniz ile birbirinizi daha yakından tanıma, birbirinizden beklentilerinizin neler olduğunun farkına varma, hayatınızı paylaşacağınız kişinin ailesini tanıma, aynı zamanda evlilik hazırlıklarının tamamlandığı kısa bir süreç. Ve nişan tarihinizi bir kenara not almayı da unutmayın,  çünkü hatırlamanız gereken özel bir gün daha var artık hayatınızda. En güzel nişan yıl dönümü hediyeleri vereceğiniz sevgiliniz artık sizden daha özel ve anlamlı hediyeler bekleyecek.

Hayatı birlikte paylaşmaya karar verip, hastalıkta, sağlıkta, iyi ve kötü günde birlikte olmaya söz verip, imza attığınız, parmaklarınıza taktığınız yüzük ile resmileşen ilişkinizin üzerinden bir yıl hiç fark etmeden geçti öyle değil mi?  Ve siz bu güzel tarihi artık hayatınız boyunca asla unutmamalısınız. Birinci evlilik yıl dönümü ne kadar önemli ise muhtemelen evliliğin sonraki ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci yıl dönümü kutlamaları da o kadar önemli olacaktır. Çok uzun yıllar sonra bu kutlamaların heyecanını yitirdiğini biliriz. En azından erkekler için bu böyle diyebilirim. Evlilik hayatında sevgi ve saygı ilişkinin olmazsa olmazlarındandır. İlişkinizin uzun yıllar devam edebilmesi için her daim duygularınızı hissettirmelisiniz sevdiğinize.  İlişkinin ilk günlerinden bu yana ilk ay dönümü, tanışma yıl dönümü, nişan yıl dönümü gibi birçok özel günü en güzel haliyle yaşadınız. Evet, yaşamımızda özel günler o kadar fazla ki haklısınız. Ama bakarsanız, hepsi sadece sende bir gün.

Yıl dönümü sürprizi için, ikinize ait bir gün planlayabilirsiniz. İlk karşılaştığınız yerde romantik bir organizasyon olabilir. İlk yapmanız gereken tabii ki de çok güzel bir çiçek buketi siparişi vermek. Biraz klasik ama biliyoruz ki kadınlar çiçek gibidir, narin ve kırılgan. Bayan sevgilinizin, eşinizin en sevdiği çiçekler iyi bir başlangıç bence. Mumların romantik gücünü biliriz. Mum ışığında romantik  bir akşam yemeği… En güzel, beklide onun hep gitmek istediği o restoranda rezervasyon yaptırın. Hatta mümkünse menüyü bile size özel hazırlatın.  Bunları kadın sevgilinize, eşinize küçük bir oyun ile yapın. Mesela çiçekleri adresine gönderin. O güzel çiçeklerin içine sevgi sözcükleri ile başlayan küçük bir not iliştirin, içinde kapıda bekleyen arabanın onu size getireceğini, büyük bir heyecanla onu beklediğinizi yazın. Tabi bu arada sizde boş durmayıp artık yıl dönümünüzün en vurucu, sürpriz hediye kısmına karar verin. Yani o en güzel, en romantik hediyeyi seçmeye geldi sıra. O bütün gün hatta günler öncesinden planladığınız romantik gecede, ona vereceğiniz en romantik hediye ile akıldan çıkmayacak eşsiz bir yıl dönümü yaşatabilirsiniz sevdiğinize. Bu hediye içinde aşkınızı barındıran farklı bir hediye olabilir. Yıl dönümü hediyesi arayışında, her yıl yaptığınızın aksine, alışkanlıklarınızın aksine, farklı bir şey yapın ki, sevdiğinizi şaşırtın. O da sizinle evli olduğu için kendini yeryüzünün en şanslı kadını ya da erkeği hissetsin. Evlilik yıldönümü hediyeleri arasından ince düşünülmüş ve romantik hediyeler eşinizi her zaman daha çok etkiler.

Evet, erkek ya da bayan sevgili ya da evli çiftler için çok büyük bir sıkıntı, bu güzel günü nasıl özel kılmalılar? . Bu sorulara cevap olabilmek için bazı yıl dönümü hediye fikirleri vermek istiyorum sizlere. Tabi yazımda sizlerle paylaştığım en romantik birinci evlilik yıl dönümü fikirlerimi sadece evli olanlar değil, siz erkekler, kadın sevgilinize tanışma yıl dönümünüz de, hatta ay dönümünüz de bile bu sürpriz yıl dönümü kutlamasını yapabilirsiniz.

Yıl Dönümü Hediyeleri


  Yıl dönümü Hediyesi - Yıl dönümüne Özel Cam Duvar Saati


dekoratif duvar saati

Bayan Hediye - Tarih Yazılı Sonsuzluk Kolye

Sevgililer günü hediyesi, sonsuzluk kolye

Sizin için çok önemli olan evlilik yıl dönümü tarihinizi hep yanınızda taşımak istemez misiniz?  My name is - Tarih yazılı sonsuzluk kolye sadece size özel tasarlanmaktadır. Üzerindeki sonsuzluk işareti ile de anlamına anlam katıyor. Bu anlamlı hediye hayat arkadaşınıza onunla evlendiğiniz tarihin yazılı olduğu bu kolyeyi yıl dönümü hediyesi olarak verdiğiniz de çok duygulanacak. 14 ayar altın kaplamadır. Kesinlikle altın suyu değildir. Hayatınızdaki o özel insanı çok mutlu edebileceğiniz bir hediye fikri sizlere.

Romantik Hediye - Mumluk Poşetler

romantik hediye

Romantik bir gecenin vazgeçilmezi mumlar hiç bu kadar şık ve anlamlı olmamıştı. Mumluk Poşetler ile sevgiliniz ya da eşinize evde hazırladığınız küçük bir sevgililer günü sürprizi inanın onları çok şaşırtacak ve mutlu edecek.

Ev Hediyesi - Çerçeveli Saatler

Dekoratif Hediye

Sevdikleriniz ile her saat göz göze gelmek istemez misiniz? Sevgilinizin, erkek arkadaşınızın fotoğraflarını sehpa, tv ünitesi gibi yerlere koymaktan sıkıldıysanız biraz değişiklik arıyorsanız bu çerçeveli saatler evinizin vazgeçilmezi olacak. Fotoğraflar en güzel anılarımıza hatırlatır, sevdiklerimizi olan özlemimizi giderir. Sevgiliye ev hediyesi olabilecek bu saat çerçeve içine birlikte çekilmiş farklı fotoğraflarınızı yerleştirerek hediyenizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Değişik renk ve modelleri olan çerçeveli duvar saatlerinden en beğendiğinizi seçin kendi evinizde ya da ofisinizde zaman sevdiklerinizle aksın. Yahut sevdiklerinize hediye edin saate baktıkça onlar sizi hatırlasın.

Ofis Hediyeleri - Altın Külçe Fare

Ofis Hediyesi

Eşe Hediye - Dır Dır Yastık Kılıfı

Evlilik yıl dönümü hediyesi

Evli çiftlere uygun bir hediye tercihi Dır Dır Yastık Kılıfı. Kadınların dır dırı yatakta bile devam eder. Evet çoğu zaman kadın konuşur, erkek susar, bazende kulaklarını tıkar. Bunu esprili bir hale döndürmek belki de eşinize bunu hatırlatıp vazgeçmesini sağlamak için dır dır yastık kılıfı sizin için en iyi hediye alternatifi olabilir. Eşe hediye verebileceğiniz bu yastık kılıfları Sadece ikinizin arasında kalacak, çoğu zaman sizi gülümsetecek, belki de dır dırlar hiç bitmeyecek.

İlginç Hediyeler - 360 Derece Dönen Lamba

İlginç hediyeler

Erkeğe Hediye - Futbol Topu Kumanda

Erkeğe Hediye

Sevgiliye Hediye - Yünlü Kulaklıklar

Değişik hediyeler

Müzik dinlemekten asla vazgeçmeyen, her durumda çok büyük zevk alan sevdikleriniz ya da sizin için yünlü kulaklıklar kış aylarında ilaç gibi gelecek. Kulaklarınızı sıcacık tutacak, yumuşacık bir yapıya sahip olan bu yünlü kulaklıklar ile müzik keyfi bambaşka olacak. Standart hoparlör girişi sayesinde tüm müzik aletlerine uyum sağlayabilir. İster müzik dinleyin, ister yünlü dokusu ile kulaklarınızı her zaman sıcak tutun. Bayan sevgiliye hediye yakışacak birbirinden farklı modellerinden en beğendiğinizi armağan ederek çok mutlu edebilirsiniz. 

Kişiye Özel Deri Erkek El Çantası

Erkek Sevgiliye Hediye,Kişiye Özel Hediye

Kişiye Özel Yıl Dönümü Akrilik Çerçeve

Yıl Dönümü Hediyeleri

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen her yıl o özel tarihi unutuyor, her defasında son dakika planları yapmak zorunda kalıyorsanız Kişiye Özel Yıl Dönümü Akrilik Çerçeve ile artık unutmanız mümkün olmayacak. Akrilik çerçeve üzerine yıl dönümü tarihinizi, isimlerinizi ve iletmek istediğiniz özel mesajlarınızı yazdırıp hem eşinizi farklı bir hediye ile şaşırtacak hemde evinizin bir köşesinde bu özel tarihi hep anımsatacak.

Bayana Hediye - Harfli Şahmeran

Bayan Sevgiliye Hediye

Bileklik ve yüzüğün bir arada olduğu bir takım şahmeran sevgiliye, eşe, kız arkadaşa verebileceğiniz en şık hediyelerden biridir. My name is harfli şahmeran hediye ettiğiniz kişinin mutluluktan ayakları yerlerden kesecek, görenleri ise çok kıskandıracak. Takı kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Bu yüzden doğum günü, sevgililer günü hediyesi olabilecek en risksiz hediye alternatifidir.  Hele birde sevgiliye, eşe özel tasarlanmış ise. Ürünün yüzeyi 14 ayar altın ile kaplanmıştır. Kesinlikler altın suyu değildir. Çok şık kutusu içinde mücevher sertifikası ile gönderilmektedir. 

Yeni Eve Hediye - Ayakkabı Çantası

Ev Hediyesi

Sevgili İçin Hediye - Sevgiliye Özel Çerçeve

Sevgiliye Özel Hediye

Sevgiliye özel hediye çerçeve adını taşlara yazdım diyebileceğiniz bir hediye de sıra. Aşkınızın somut bir kanıtı olsun istiyorsanız çok anlamlı olan bu hediyeyi sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Üzerinde yazdan kalma bir kumsal görseli olan sevgiliye özel çerçeve sizin ve sevgilinizin ismi ile anlam bulacak. Yanına birde sizin çok önemli olan tarihi yazıyoruz. Adını taşlara yazdım siyah çerçevesi ile gönderilmektedir. Çerçeveyi ister duvara asabilir yada masa üzerinde kullanabilirsiniz.

Kız Arkadaşa Hediye - Minyatür Saatler

Bayan Hediye

Saate çok düşkün olup hatta saat koleksiyonu olanlara müjde. 3 boyutlu minyatür saatler birbirinden farklı seçenekleriyle sevgiliye hediye olabilecek onu yansıtan modeli seçip armağan edebilirsiniz. Minyatür saatler el yapımı olup paslanmaz çelik gövde, çizilmez cam ve deri kumaşa sahiptir. Çok özel ve şık bir hediye olan el yapımı bu özel saatler sevgiliye doğum günü hediyesi olarak çok yakışacak.

Bayan Sevgiliye Hediyeler - Sonzuzluk Nazar Kolye

Bayan Takı, sevgililer günü hediyeleri

Aşkını nazarlardan kem gözlerden korumak isteyenler için My name is iki harfli sonsuzluk nazar kolye tam size göre. Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek sonsuza kadar beraber olmak istediğinizi ifade edebilmek için kelimelerin yetmediği yerde ona bu eşsiz hediyeyi vererek ilişkinizi bir adım daha öteye götürebilirsiniz. Sevgiliniz ve sizin isimlerinizin baş harflerini bir sonsuzluk işareti etrafında birleştirerek aynı zamanda zinciri üzerinde yer alan nazar boncuğu ise sizi nazarlardan koruması amacıyla size özel tasarlanmaktadır. Kolye 14 ayar altın kaplamadır. Kesinlikle altın suyu değildir. Sevgililer günü hediyesi olabilecek bu hediye şık kutusu içinde mücevher sertifikası ile gönderilmektedir. 

Yeni Ev Hediyesi - Dört Mevsim Baharatlık

Yeni Ev Hediyesi

0 yorum: