Follow my blog with Bloglovin
| 2 yorum

Kişiye Özel Hediyeler

Sevgiliye hediye alırken neden kişiye özel hediye olmalı? Bu tarz hediyeler onu gerçekten etkilemeye yeter mi?
Sevgililer günü, doğum günü belki de kız arkadaşınızla tanışma yıl dönümü hediyesi arayışlarına çoktan girdiniz bile. Her seferinde acaba bu sefer ne hediye almalıyım? Diye düşünmeye başlıyor ve bir çok alternatif arasında gelgitler yaşıyoruz. Günümüzde artık her zaman ki sıradan hediyelerin aksine farklı hediye fikirleri araştırmaya başlar olduk. Tam da bu sırada son zamanlarda en sık rastlanan, en çok tercih edilen kişiye özel hediye alternatifinden bahsetmek istiyorum sizlere.

Bu tarz hediyeler her zaman ince düşünülmüş, anlamlı, tasarlanmış özel hediyelerdir. Aynı zamanda kişiye özel olduğu için dünyada eşi benzeri yoktur. Son zamanlarda özellikle sevgililer arasında en çok tercih edilen hediye türüdür. Kişiye kendini özel hissettirir, yüzünde yıllar geçse de anımsandıkça her zaman bir gülümse bırakır.

Bir başkası için en özel kişi olabilmek herkesi son derece mutlu eder. Peki, sizin için bu kadar özel olan erkek ya da bayan sevgiliye en özel hediyeyi vermeye ne dersiniz? Tabii birbirinize zaten hediyenin en özelini sevginizi vermişsiniz. Şimdi sıra ufak detaylarla bunu taçlandırmaya geldi. Bazen o süslü kelimelerle ya da şairlere bile taş çıkartacak sevgiliye ait şiirlerinizle belki de. Ama illaki bu tip becerileriniz olacak diye bir şey yok. İşte burada devreye kişiye özel hediyeler giriyor. Hediyenizin ufak ya da büyük olmasının önemi olmamalı, hediyenizin anlamı olmalı bence. Evet, kişiye özel hediyeler aslında içinde çok büyük anlamlar barındıran, kişiselleştirilmiş hediyelerdir. Örneğin, sadece onun için tasarlanmış bir takı ya da ikinize ait bir ana ait fotoğraf ve isimlerinizin yazılı olduğu hediyeler ile aşkınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Özel günlerde sevdiklerimizi hatırlamak, hatırlanmak isteriz. Herkesin alabileceği türden olmasın, en farklı hediye benim hediyem olsun isteriz ki hep akılda kalıcı olalım. Sevgiliye, eşe içinizden gelen sevginizi ifade eden mesajlarınızı da seçtiğiniz objenin üzerine yazdırarak onu çok mutlu edebilir ve her baktığında sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz.  Kadın ya da erkek özel günlerde de sıradan günlerde de sevgilisi, eşi tarafından her zaman en özel kişi olmayı hayal eder. Bu yüzden onlara verdiğiniz romantik hediyeler ile kalbinde iz bırakmalısınız.

Sevgiliye, eşe, duyduğunuz tüm hislerin içinde olacağı, kişiye özel hediye fikirleri ile sevdiklerinizi doğum günü hediyesi, yıl dönümü hediyeleri ya da diğer özel günlerde verebileceğiniz eşsiz ve sıra dışı hediye alternatiflerinden tercih ederek onlara en güzel sürprizi yapabilirsiniz. Hediyeniz ile hayatınızdaki özel insana, en özel anları, duyguları yaşatın.

Sevgiliye Kişiye Özel hediyeler


Erkeğe Kişiye Özel Hediyeler - Kişiye Özel Gömlek

Erkek Sevgiliye Hediye

Erkek sevgiliye hediye, babalar günü hediyesi ya da eşinize evlilik yıl dönümü hediyesi olarak hem çok anlamlı hemde kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak bir hediyeye ne dersiniz? Kişiye özel gömleğin yakasına sevgi mesajınızı, kol manşetlerine ve ceplerine armağan edeceğiniz kişinin isim ve soy isim baş harflerini yazdırabilirsiniz. Herkesi kıskandıracak cinsten olan bu hediye ile aynı zamanda her giydiği gün sizi bir kez daha hatırlatacak anlamlı ve özel bir hediye vermiş olacaksınız.Bir erkeğe hediye olarak düşünebileceğiniz en iyi hediye alternatifi Kişiye Özel Gömlek ile ona verdiğiniz değeri bir kez daha göstereceksiniz. 

Sürpriz Hediye- Aşkıma 41 Kere Maşallah Sevgi Kavanozu

Sürpriz Hediye

Aşkınıza nazar değmesin istiyor ve bunun için bir şeyler yapmak mı? istiyorsunuz. Aşkıma kırk bir kere maşallah sevgi kavanozu ile sevgilinizi çok şaşırtacak hem de o herkesi kıskandıracak aşkınızı nazarlardan koruyacaksınız. Aşk dolu kavanozun içinde neler yok ki... Üzerinde ikinize ait fotoğraf ve sevgi mesajınızın basılı olduğu tam 24 adet mabel marka sütlü çikolata, 30 adet sevgilinize özel hazırlanan sevgi mesajları, sizi nazarlardan korusun diye 1 adet nazar boncuğu, güllerle süslenmiş 1 adet kalp şeklinde çikolata olan bu kavanozu alan sevgilinizin mutluluktan ayakları yerden kesilecek. Sevdiğinize gönderebileceğiniz hem tatlı hem romantik bir sevgililer günü hediyesi olabilir. 

Bayan Sevgiliye Hediye- Kişiye Özel Bayan Cüzdan

Bayan Sevgiliye Hediye

Sevgiliye doğum günü hediyesi verirken sadece ona özel olsun istiyor iseniz, Kişiye Özel Bayan Deri Cüzdan ile fark yaratabilir, onu çok mutlu edebilirsiniz. Bayanlar için birbirinden farklı renk seçenekleri  ve üzerine yazdırabileceğiniz isim ve soy isim ile tamamen ona özel olan bir armağan vereceksiniz. Hakiki deri cüzdan da 3 kağıt para bölmesi, 12 tane kart girişi, 1 bozuk para gözü ve 1 adet şeffaf kimlik bölmesi bulunmaktadır. Aynı zamanda anneler günü hediyesi olarak aklınızda bulunması gereken en kullanışlı hediye seçeneğidir. 

Erkek Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Erkek Cüzdan

Erkek Sevgiliye Hediye

Giyim kuşamına önem veren erkeğe hediye seçerken sizde armağanınızı özenle seçmelisiniz. Yumuşak dana derisinden üretilen, çift renkli  Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan üzerine sahibinin isim ve soy isminin baş harfleri lazerle işlenen bu kusursuz ve kaliteli cüzdanı kullanan erkek kendini her zaman özel hissedecek. Sıradan cüzdanların aksine sadece o kişi için üretilmiş olması görenleri kıskandıracak. 

Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati

Sevgililer Günü Hediyesi, segiliye hediye

Onsuz bir anım bile geçmesin diyen aşıklar için Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati tam size göre bir hediye. Sevgiliniz ya da eşinizle birlikte olduğunuz 3 adet fotoğraf ve özel mesajınızla size özel bir hale getirilen Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati sevgililer günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz en iyi alternatif olabilir. Gün içinde İş yerinde, evde zaman sizinle aksın, aklınızdan hiç çıkmayan aşkınız saate her baktığında size olan özlemini giderirken ona verdiğiniz armağan ile mutlu olsun. 

Kız Arkadaşa Hediye- Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Ayna

Öğretmenler Günü Hediyesi

Bir kadının çantasından asla eksik olmayacak hem kullanışlı hemde ona özel bir hediye vermeye ne dersiniz? Sadece onu düşündüğünüzü ifade eden Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Kalpli Ayna üzerindeki kalbin içine ister ikinizin isminin baş harflerini yada sevdiğinizin isim ve soy isminin baş harflerini yazdırabilir, adını kalbime yazdım diyebilirsiniz. Aynı zamanda yaklaşan öğretmenler günü için bayan öğretmene verilebilecek çok şık bir öğretmenler günü hediyesi olabilir.

Doğum Günü Hediyeleri - Kişiye Özel Kelebekli Ayna

Doğum Günü Hediyeleri

Sevgilinizin, arkadaşınızın evinde şık ve dekoratif duracak Kişiye Özel Kelebekli Aya Saat yeni ev hediyesi olabilecek en güzel hediyelerden biridir. Üzerine yazdırabileceğiniz iki isim ile tamamen anlamlı bir hediyeye dönüşecek bu armağan aynı zamanda ayna ve saatiyle oldukça işlevsel. Evinde şıklığa önem veren sevdikleriniz için akrilik malzemeden üretilmiş olup cam aynalar gibi kırılma veya sır akması gibi problemleri bulunmaz. Saatin çapı 30 cm. kalınlığı 3 mm. dir.

Kişiye Özel Hediye - Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak

Kişiye Özel Hediye

Sevgiliye hediye ya da sevdiklerinizin çalışırken önemli şeyleri unutmamak için kullandıkları küçük not kağıtlarının bir kupa üzerinde kalıcı bir şekilde her an gözlerinin önünde durması için ideal bir hediye. Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak üzerindeki 8 not kağıdı görünümlü kutucuğa ona söylemek istediğiniz mesajlarınızı yazdırabilirsiniz. Böylelikle gün içinde içeceğini her yudumladığında sizi hatırlayarak çok mutlu olabilir. Kişiye Özel Notlu Kupa Bardağın beyaz ve sihirli kupa olmak üzere  2 farklı modeli bulunmaktadır. Sihirli kupa içerisine sıcak su, çay ya da kahve gibi bir içecek konulduğunda sihirli bir şekilde beyazlamaya başlar ve gizli olan mesajlarınız ortaya çıkar. Soğuyunca tekrar siyaha bürünür. Sevgiliye sürpriz yapmak isteyenler bu hediyeyi mutlaka ona vermeli.

Erkeğe Hediye - Kişiye Özel İsim Yazılı Rakı Bardağı İkili

Erkeğe Hediye, Erkek Sevgiliye Hediye

Kişiye Özel Hediyeler - İsim Yazılı Nazar Bileklik

Kişiye Özel Hediyeler

Sevgilinizi, eşinizi hem kem gözlerden korumak hemde şık bir aksesuar hediye etmek istiyorsanız Kişiye Özel Nazar Bileklik tam aradığınız hediye alternatifi. İsminin yazılı olduğu ve nazarlardan korusun diye nazar boncuğu ile birlikte çok şık olan bu bilekli ona verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz. Kişiye Özel Nazar Bilekliğin altın kaplama gümüş ve 8 ayar altın olmak üzere iki farklı modeli bulunmaktadır. Çok şık olan kutusu içinde sevdiğinize verebileceğiniz güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir. 

Sevgiliye Hediyeler- İki İsimli Sonsuzluk Kolye


Sevdiğiniz ile ikinizin isminin yazılı olduğu bu kolye ile aşkınızı sonsuzluğa taşıyın. Sevgililer günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi olabilecek bu şık kolye ile bayan sevgilinizin ya da eşinizin ayakları yerden kesilecek. Sonsuzluk simgesi yer alan kolyeyi alan sevdiğiniz aşkınızın sonsuza dek sürmesini ve bir ömür boyu birlikte olmayı dileyecek.  

Erkek Sevgiliye Hediye - Kişiye Özel Tavla Seti

Erkek Sevgiliye Hediye

Bu tavla ile artık turnuvaların şampiyonu belli olacak. Kişiye Özel  Tavla setinin iç tablalarına ister isim ve soy isim ya da dilediğiniz  bir mesajı yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel Tavla Seti ahşap malzemeden üretilmiştir, üzeri cilalıdır. Her erkeği mutlu edecek bu hediyeyi babalar günü hediyesi olarak babanıza armağan edebilirsiniz.

Kişiye Özel Hediyeler - Kişiye Özel Harf Çikolata

Kişiye Özel Hediyeler

Sevgiliye en tatlı hediyeye geldi sıra. Bayanların çikolatayı olan düşkünlüğünü bilirsiniz çikolata  yerken dünyanın en mutlu kişisi olup, kendilerinden geçerler. Sıradan bir günde belkide morale en çok ihtiyacı olan bir günde ona farklı bir sürpriz yaparak mutlu etmeye ne dersiniz? Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata ile sevdiğinize istediğiniz bir mesajı çikolatalarla yazdırarak sevgilinize duygularınızı net ve tatlı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yılbaşı hediyesi olarak da düşünülebilecek çok tatlı bir armağan.

Doğum Günü Hediyesi - Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi

Doğum Günü Hediyesi

Sevdiklerinizin doğum günü eminim sizin içinde en önemli günlerden biridir. Peki onlara hiç unutamayacakları farklı bir hediye vermek istemez misiniz? Değer verdiğiniz kişinin doğduğu gün neler olmuş, ayın şekli nasılmış, hürriyet gazetesinin kapağı nasılmış? gerekli gereksiz aklınıza gelebilecek bilgilerle dolu Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi o güne özel hazırlanmaktadır. Doğum günü hediyesi olarak vereceğiniz hediyenin yanında o güne daha heyecan ve farklılık katmak için tercih edebileceğiniz bu enteresan fikir ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

 SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ  için  tıklayınız..

 SEVGİLİYE YILBAŞI HEDİYESİ  için  tıklayınız..

 SEVGİLİYE HEDİYE  için  tıklayınız..

2 yorum:

  1. Belki seçmekte alternatifler arasında kalabilirsiniz.
    Ama değişik bişeyler denemek herzaman ilgi çekicidir.Kalıcı ve herdaim yanı başında olacak bir hediye yıllarca bağı arttıracaktır.

    YanıtlaSil