Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Anneler Günü Hediyesi

     ANNEYE HEDİYE


 Mayıs ayının ikinci Pazar günü (11 Mayıs 2014) anneler gününe yaklaşırken anneme “anneler günü hediyesi ne alabilirim?” Sorusuna hala cevap bulamadınız değil mi? Gelin bu anneler gününde annenizi özel hissettirecek, sevgi mesajları ile anlam kazanan en güzel anneler günü hediyeleri ile annelerimizi onurlandırmalı.




Anneye alınabilecek hediye fikirlerini paylaşmadan önce anne olmak hakkındaki düşüncelerimi dile getirmek istiyorumYeryüzünün neresine giderseniz gidin emin olun her yerde annelik duygusu aynıdır. Bilirsiniz bir anneye en çok mutlu olduğu zamanı sorduğunuzda annelik duygusuna sahip bütün kadınlar “bebeğimi ilk gördüğüm, onu ilk kucağıma alıp mis kokusunu içime çektiğim an” demiştir. Çünkü canından candır o mucize. Bu mucizeyi de Yüce Rabbimizin sayesinde dünyaya sağlıklı bir şekilde getiren annenin mutluluğu da tabi ki paha biçilemez.

Annelik dünyanın en olağanüstü tecrübesi bence. Bir kere uykusuzluğa dayanmak, gaz çıkartmak kadar önemli bir hadise olamayacağına inanmak, saatlerce bıkmadan, yorulmadan kucağında taşımak, tuvalet eğitimini verip bezden kurtulduğuna sevinmek ama daha sonraki zamanlarda da olur olmaz her yerde tuvalet aramak, büyük bir üst giydirme mücadelesi vermek, ocak, priz, balkon, cam, bıçak gibi nesnelerin potansiyel tehlike olduğunu düşünmek, olur olmaz senaryolar yazmak, bunların yanında büyüdüğünde yanımda mı? Uzakta mı? Olacak korkuları yaşamak, ilk kelimesi anne olsun diye dört gözle beklemek, ilk adımlarını attığında kameraya çekip o güzel anı, mutluluğu sevdiklerimiz ile paylaşmak, tabi hastalandığı zamanlarda da “aman iyileşsin de yaramazlık yapsın” diye dualar etmek, günde 300-400 soruya cevap verebilmek, sabır göstermek, birkaç saat kafamı dinlesem derken ayrı kalınan zamanda inanılmaz özlemek, sadece onun geleceği için en güzel planları yapmak, yani birini kendinden daha çok sevmek “”anne olmak” yeryüzündeki en kutsal görevdir. Bir varlığa tüm benliğiyle bağlanıp onu sağlıklı, güzel, iyi, başarılı bir birey olarak meydana getirmek gerçekten dünyada ki en zor meslek olmalı.  

Şimdi sıra size geldi. Sizin için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizi onlara armağan edilen bu özel günde, en anlamlı anneler günü hediyesi ile gururlandırmaya. Onların emeklerinin karşılığı asla olamasa da onu hatırladığınızı, değer verdiğinizi gösteren küçük ama sizden geldiği için onu çok mutlu edecek en güzel anneler günü hediyeleri için birazdan size vereceğimiz hediye fikirleri ile kolayca ulaşabileceksiniz. 


                      Anlamlı  Anneler Günü Hediyeleri

Hadi bu yıl da sevgimizi hissettirecek güzel bir söz, içten bir öpücük yanında da güzel bir hediye ile annemizi mutlu edelim. Annelerimiz hayatımızın en değerli varlıkları ve kimse onlardan özel olamaz. Öyleyse hediyenin de en farklı, özel ve anlamlısını hak ediyorlar, değil mi? İster evinin dekorasyonuna meraklı anneye hediyelik eşyalar, ister onu gururlandıracak plaket ya da anneye hediye sepetleri yahut takıp takıştırmayı seven annelere en güzel bayan takı modelleri yani sizin anneniz için onu yansıtan ama sizinde ona duyduğunuz şükranı  en iyi şekilde gösterebileceğiniz anneye doğum günü hediyesi ya da en özel anneler günü hediyeleri ile diğer günlerden daha özel bir gün yaşatabilirsiniz. Hatta ona küçük sürprizler yapabileceğiniz olur olmaz zamanlarda büyük mutluluklar yaşatabileceğiniz hediyeler her zaman vardır.  Pahalı ya da ucuz anneler günü hediyeleri onlar için hiç fark etmez onun mucizesi evladından gelmesi, hatırlanması sevilip sayılması her şeyden önce gelir.

Sizlere fikir olması için hediyenin en anlamlısı ve en özeli aslında kişiye özel hediyeler olduğunu belirtmek isterim. Bu kategorideki hediyelerden tercih ederseniz hediyenizin asla eşi ve benzeri olmaz. Anneye kişiye özel hediyeler arasından isminin yazılı olduğu ona özel bir bayan cüzdanı, oscar ödülü ya da onun en sevdikleri ile birlikte olan bir fotoğrafın olduğu herhangi bir dekoratif hediyelik eşya seçebilirsiniz. Hatta sadece sizin annenize özel bestelenmiş bir şarkı, yazılmış bir şiir ya da annenize sevginizi anlatan bir kamera çekimi eşsiz bir hediye olabilir.


anneler günü hediyesi yastık kılıfı saten yastık kılıfı anneye hediye sepeti çalışan anneye hediye annem plaketi kişiye özel anneye sevgi kulesi ailemizin soyağacı plaket klasik anne baba sözleri saat dekoratif ayna anne baba sözleri bayan gümüş takım masa lambası kişiye özel baharatlık setinarenciye sıkacağı

 ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ  için  tıklayınız..

0 yorum: