Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Yeni Ev Hediyesi


Yeni ev hediyesi ne alınır? Yeni ev sahibi olan ya da güzel bir eve taşınan arkadaşa,  sevgiliye ev hediyesi almayı düşünüyorsanız,  diğer özel günlerden çok daha farklı ve geniş bir hediye yelpazesine sahip alternatifler olduğundan emin olabilirsiniz. Sevdiklerinize yeni evlerinde “güle güle oturun” derken yeni heyecanlarına ortak olabilmek için klasik, sıradan ev hediyeleri dışında, farklı, değişik, sıra dışı ve ilginç ev hediyeleri ile aynı zamanda yeni yaşam ortamlarında sizden de bir şeyler görmek onları her zaman çok mutlu edecektir.

Güzel bir ev sahibi olmak kimin hayali değildir ki. Yıllarca ev alma hayali kurar, bunun için belki de yıllarca çalışırız. Ve o eve artık sahipsiniz. Mutluluklarınızı, sevinçlerinizi, üzüntülerinizi en güzel heyecanları yaşayacağınız evinize yerleştiniz.  O kadar çok anı biriktireceksiniz ki, yaşanmışlıklar olacak her yerinde.  Her şey tamam, güzel evinize yerleştiniz. Şimdi sıra tüm sevdiklerinize bir davet verip, bu mutluluğa onları da ortak etmek de… Adettir değil mi? yeni eve, yeni ev hediyesi ile gidilir. Neden yeni bir eve taşınana, ev hediyesi alınır? Çünkü o evde bize de ait bir şeyler olmasını isteriz, ev sahibinin bizi anımsamasını isteriz baktıkça, kullandıkça. Çok çeşitli ev hediyesi fikirleri düşünebilirsiniz. Mutfak için mutfak gereçleri, banyo için tekstil ürünleri, salon veya yatak odası için dekoratif eşyalar gibi birçok ürün, ev hediyesi olabilir. Örneğin mutfak gereçleri de her evde bulunması gereken zorunlu eşyalardır. Bu yüzden büyük çoğunluğumuzun ilk aklına gelen ev hediyesinin başında gelir. Ama bu zorunlu dediğimiz gereçler gideceğimiz o yeni evde büyük ihtimalle vardır. Artık mutfak gereçleri içinde tasarlanmış değişik hediyeler mevcuttur. Kişiye özel hediye kategorisinde kişinin adı yazılı servis kaşıkları, üzerinde ona ait resim baskılı kupalar, tasarım baharatlıklar vb. daha birçok seçenekten bahsetmek mümkün. Ya da kimsenin aklına gelmeyecek, sizin sıra dışı olduğunuzu düşündürecek ilginç, enteresan, değişik hediyeler sizin hediyeniz olabilir.

Sevdiklerimize hediye vermek, o kişiye duyduğumuz sevgiyi göstermek, mutlu anlarını paylaşmak için en güzel yoldur. Yeni ev hediyesi götüreceğiniz ev için 2014 yılının en iyi ev hediyesi fikirlerini bir araya getirerek işinizi biraz da olsa kolaylaştırmaya çalışacağım. Hayırlı olsun derken hem sizi hem de ev sahibini mutlu edecek hediyeler ile karşılaşmanız dileğiyle...


   Ev Hediyeleri


  Dekoratif Fotoğraf Çerçeveleri 


dekoratif fotoblog çerçevesi istanbul siluetli çerçeve http://www.buldumbuldum.com/hediye/love_photo_frame_love_fotograf_cercevesi/?ref=12162 kalp fotoğraf çerçevesi metal inci çerçeve ahşap çerçeve ahşap paravan çerçeve kalp fotoğraf çerçeve sevgiliye özel hediye anneye hediye

Dijital çağın getirdiklerinden dolayı en mutlu anlarımızı, anılarımızı, gittiğimiz mekanlar da çektirdiğimiz o güzel fotoğrafları maalesef elektronik cihazlarda saklamaya başladık. Eskisi gibi dostlarımızla bu güzel resim baskılarını elimize alıp keyfini çıkararak, o anları tekrar tekrar hatırlayarak tadını çıkaramaz olduk hatta. Sizde bu durumdan sıkıldıysanız bu zamanda gideceğiniz eve en anlamlı armağan bizce dekoratif fotoğraf çerçeveleri! Artık sevdiklerinizi evinizde, en güzel çerçevelerin içinde bir araya getirerek hem evinizi bambaşka bir hava katacak, hem de yanınızda yokken bile onları hatırlayarak mutlu olacaksınız. En özel anlarımızı ölümsüzleştirdiğiniz fotoğraflara bakarken bazen geçmişe yolculuk yapar bazen de çok uzakta olan dostlarımızı, ailemizi anımsayarak mutlu oluruz. Ayrıca sevdiklerinize özel çerçeveler de yaptırabilirsiniz. Kişiye özel fotoğraf çerçeveleri sevgiliye, anneye verilebilecek en güzel armağandır. Ayrıca bu tarz çerçevelerin üzerine lazer işlemeli isim ya da mesaj yazdırabilirsiniz. Sevdiklerinizin en mutlu günlerinde sizi yıllarca anımsatacak bu çerçeveleri ister ofis hediyesi ister ev hediyesi olarak her zaman düşünebilirsiniz.


Dekoratif Duvar Saatleri


kişiye özel hediye eve hediye arkadaşa hediye sevgiliye hediyeler yıl dönümü hediyesi ayna saat çerçeveli saat, fotoğraflı saat ev hediyesi anneye hediye erkek sevgiliye hediye ev hediyeleri yeni eve hediye

Duvar saatleri kendini aştı... Tasarım ya da kişiye özel duvar saatleri ile her artık her anınız bambaşka akacak, bakmaya doyamayacaksınız. Birbirinden şık, zarif ve farklı modelleriyle sizi de hediye edeceğiniz kişiyi de büyüleyecek. Saatinizde sevdikleriniz ile çekilmiş mutlu anlarınıza ait fotoğraflar olsun isteyenlere fotoğraf çerçeveli duvar saatleri, Fanatiklere Futbol Topu mu şeklinde, ya da aşkınıza sizi günün her anı hatırlatacak, yüzünde gülümsemeye sebep olacak mesajlı saatler mı olmasını istiyorsunuz?  Hediyem hem dekoratif, hem kalıcı, hem de özel olsun diyorsanız, onların kişiliğini, tarzını yansıtacak duvar saati modelini de seçmek size kalmış. Ev hediyesi olarak düşünüyor iseniz Duvar Saatleri içerisinde gideceğiniz evin tarzını, zevkini, rengini yansıtacak bir duvar saati seçmelisiniz. Birbirinden özel ve değişik modeller sizi bekliyor. Tasarım harikası bu saatler ister kendi evinizin duvarlarında, ister sevdiklerinizin evinde bambaşka bir atmosfer yaratacak. İster arkadaşa, ister sevgiliye, ister anneler günü hediyesi olarak anneye verilebilecek küçük ama anlamı büyük en iyi hediye fikirleri arasındadır. 


Mutfak İçin Hediye


anneye hediye fikirleri anneler günü hediyesi anneme hediye duvar saati kahvaltı seti anneler günü hediyeleri arkadaşa ev hediyesi

Düşündünüz taşındınız ve gideceğiniz eve "hayırlı olsun" demek için yeni evin mutfağında kullanılabilecek bir armağan almaya karar verdiniz. Mutfakta oldukça hamarat anneniz ya da sevgiliniz için en uygun hediye sizce mutfak eşyası ise bu kategoride farklı, tasarım, kişiye özel ya da ilginç hediye tercihleri çok fazla emin olun. Onlara mutfakta yaptıkları büyüleyici tatlar için teşekkür etmek içinde en iyi yol ona mutfakta zaman geçirirken hem işini kolaylaştıracak, hem farklı hemde her kullanışta sizi hatırlatacak bu hediyeler hem sizi hem de onu çok mutlu edecek. Yaklaşan anneler günü için hediye düşünenlerin ilk aklına gelen mutfak eşyalarıdır. Birde sadece o kişiye özel olarak düşünülüp tasarlanmışsa mutluluğu iki katına çıkacaktır.


Kişiye Özel Ev Hediyeleri


sevgiliye özel hediye

Hediyenin en değerlisi, en anlamlısı ve en özeli kişiye özel hediyeler sevgiliye, eşe, anneye,  üzerinde belki bir mesajınızın yazılı olduğu, bir fotoğrafın ya da isimlerinizin yer aldığı, hatta özel olarak tasarlanan dünyada eşi ve benzeri olmayan en güzel hediye türüdür. İsme özel hediye tercih ettiğiniz de karşınızdaki kişi kendini her zamankinden daha değerli ve özel hisseder. Görenleri kıskandıracak cinsten bu armağan ile sevdiklerinizin ayakları yerden kesilecek. Bu hediye türünü babalar günü hediyesi, anneler günü hediyesi hatta öğretmenler günü hediyesi olarak tüm özel günlerde tercih edebilirsiniz.


Değişik Ev Hediyeleri









0 yorum: